Esse öntöttvas tűzhely – legyen Ön is boldog Esse tulajdonos
Rólunk

A mi Essénk

Néhány évvel ezelőtt egy különleges tűzhelyet kerestünk saját otthonunkba, így találtunk rá az Esse kézműves öntvény tűzhelyekre. Szerelem volt első látásra! Minél többet tudtunk meg róluk, annál inkább magával ragadott az Esse világa. Vásárlás előtt természetesen tüzetesen utánajártunk, mit is tudnak ezek a sikkes konyhagépek. Hamar rájöttünk, hogy a kifinomult dizájn egyben magas műszaki minőséggel is párosul.

Imádjuk a finom ételeket nem csak enni, de elkészíteni is, így nem volt kérdés, hogy megvesszük-e álmaink tűzhelyét!

Családunk immár több éve használja az Esse páratlan tűzhelyét. Azt tapasztaltuk, hogy ez az egyedi, másfél évszázados múltra visszatekintő tradicionális gépezet teljes mértékben megfelel a mai kor igényeinek, sőt, szabadalmaztatott technológiája révén sokkal többet tud nyújtani, mint egy egyszerű tűzhely.

Az Esse tűzhelyekkel könnyen készíthetünk nagy mennyiségű, finom ételeket rövid idő alatt. Különleges kialakításuknak és kényelmes funkcióiknak köszönhetően pedig felejthetetlen élmény velük a sütés-főzés.

Az egyedülálló Esse termékekről elmondható, hogy nem csak az otthon melegét és a konyha lelkét adják, de központi szerepet töltenek be a családi életben is, hisz köréjük gyűlik a família apraja-nagyja.

Gondoltuk-e valaha, hogy egy tradicionális öntöttvas tűzhely fogja bearanyozni az otthonunkat és a mindennapjainkat? Nem, soha! De ma már el sem tudnánk a főzést nélküle képzelni.

Rájöttünk, hogy környezetünkben még nem sokan ismerik az Esse termékeket, ezért elhatároztuk, hogy forgalmazásuk révén segítünk megosztani ügyfeleinkkel a hozzájuk párosuló különleges élményeket.

Ha Ön is szeretne csatlakozni az Esse tulajdonosok elégedett táborához és részesévé válni a felejthetetlen élményeknek,
akkor forduljon hozzánk bizalommal, segítünk Önnek is!