Esse Hungary – öntöttvas tűzhely, kandalló és kályha egy életre
Újdonságok

Esse és a River Cottage

Mi sem bizonyítja jobban a kézzel készült Esse termékek minőségi színvonalát, mint hogy a népszerű brit főzőműsor, a River Cottage sztár séfjei is Esse tűzhelyet használnak.
A puding próbája az evés. Hugh Fearnley-Whittingstall, Gill Meller és szakácstársaik kipróbálták és azóta is imádják az Esse termékeit!
A River Cottage angol vidéki stílusú házába tökéletesen illik a fatüzelésű Ironheart tűzhely. A mesterszakácsok előszeretettel sütnek benne például házikenyeret vagy lepényt. 
A végeredmény páratlanul finom, friss és ropogós az Esse egyedi körbeölelő sütőjének köszönhetően. Ebben a gasztronómiai műsorban nagy gondot fordítanak arra, hogy egyszerű, de minőségi
alapanyagok felhasználásával kreáljanak ételkülönlegességeket. Filozófiájuk találkozik az Esse mesterembereinek szemléletével, mivel e tűzhelyekkel a főzés nagyon egyszerű, mégis teret ad a fantáziánknak.
Az angol birtokot bejárva több Esse tűzhelyre is rábukkanhatunk. Első pillantásra talán meglepő, de még Hugh hálószobájában is helyet kapott egy patinás tűzhely. Második pillantásra viszont nagyon is érthető az oka, hiszen egyfelől ez adja meg a szoba tagadhatatlanul megkapó rusztikus atmoszféráját, másfelől pedig ezzel az Esse-vel fűteni is lehet. :)Szívmelengető élmény lehet esténként a sparhert melletti fotelben üldögélni és olvasgatni. Mivel a River Cottege-on fontos szerepet játszik a vidék és a természet közelsége, egyáltalán nem meglepő, hogy a házon kívül is tartanak főző kurzusokat, bemutatókat. 
A szabadtéri sütögetéshez az Esse egyedi fejlesztésű kemencéjét választották. Hihetetlenül hangulatos, ahogy figyeljük a már parázzsá égett farönkök mellett sülő házi készítésű pizzánkat a
hatalmas üvegajtón keresztül. Ettől a kültéri vacsorakészítéstől még a hideg idő se tudja elvenni az ember kedvét.

Az ESSE tűzhelyeket itt nézhetitek meg: http://www.essetuzhely.hu/termekek/Tuzhelyek/

Image may contain: 1 person, sitting and food

 

Vissza