Esse Hungary – öntöttvas tűzhely, kandalló és kályha egy életre
Újdonságok

Karácsony az Esse-vel

Mi jellemez egy tipikus karácsonyt?

Sok éhes száj, egész napos sütés-főzés, kapkodás és őrület, aminek a végén épp csak jól érezni nem tudja magát a háziasszony.

Ez igaz, kivéve, ha Ön is egy csodás Esse tűzhely tulajdonosa! :)

Ünnepeljen stressz nélkül

Az Esse tűzhelyeknek igen egyszerű a céljuk: bármelyik háziasszony ínycsiklandó fogásokat tudjon készíteni nagyobb nehézségek nélkül. Ezeket a csúcsminőségű sütőket úgy alkották meg az angol mesteremberek, hogy az olyan hatalmas húsok is tökéletesen omlósra süljenek benne, mint például a karácsonyi pulyka.

Így ha Önnek is van már egy Esse-je, akkor egyszerűen készítse elő a fogásokat, rakja be őket a sütőkbe és menjen nyugodtan készülődni, öltözködni vagy játsszon egy nagyot a gyerekekkel, amíg a garantáltan finom ünnepi vacsora meg nem sül.

A nagy család is belefér

Nem kell többé senkit sem kihúznia a vendéglistáról, hiszen az Esse konyhagépek robosztus méreteinek köszönhetően a nagy vendégség sem okozhat Önnek gondot! Az Esse modellek 2-3 hatalmas sütővel állnak a rendelkezésére, melyekben egyszerre sütheti a főételt és a süteményeket is. Még egy jókora pulyka is kényelmesen elfér benne. Készítsen többféle ételt egyszerre, kényelmesen sok emernek!

Boldog karácsonyi vacsora

Ha az Esse sütő elvégezte a dolgát, nincs más dolga, mint egymás után kivenni a sütőből a finomabbnál finomabb ételkölteményeket. Hihetetlen, de ezek a minőségi tűzhelyek még a tálalásban is segítenek Önnek! Egyszerű, mégis nagyszerű funkcióiknak köszönhetően Ön mindig az ideális hőmérsékleten tarthatja a különböző fogásokat és az alájuk kerülő tányérokat is. Így nem kell aggódnia, hogy kihűl a leves vagy a főétel mire az asztalra kerül.

Az Esse tűzhely nem csak egy forradalmi konyhagép, hanem egy társ a főzésben, aki segít Önnek csodás íz harmóniákat varázsolni az ünnepi asztalra. Az Esse-vel nyugodt, békés és meghitt a karácsony.  

 

Vissza